RSB Berkane verliest in Madagascar, Husa Agadir speelt gelijk in Zambia

sport
5
27 okt '19
RSB Berkane en Husa Agadir speelden beiden vandaag een uitwedstrijd in de kwalificatieronde van de CAF Confederations Cup.

Verliezend finalist RSB Berkane speelde de heenwedstrijd in tegen Fosa Juniors en verloor de wedstrijd met 2-0. RSB kreeg in deze wedstrijd genoeg mogelijkheden om tot scoren te komen, maar scherpte in de afronding ontbrak. De thuisploeg kwam in de eerste helft al op een 1-0 voorsprong, en in de tweede helft kreeg RSB de kans om op gelijke hoogte komen via een penalty, maar deze werd gekeerd door de doelman van Fosa Juniors. In de 92e minuut kreeg de thuisploeg nog een penalty die werd benut en eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor de ploeg uit Madagascar. 


Husa Agadir speelde in Zambia de heenwedstrijd tegen FC Green Eagles en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg kwam in de 31e minuut op voorsprong en de stand bleef heel lang ongewijzigd. In de blessuretijd wist Yassine Rami toch voor de belangrijke uitdoelpunt te zorgen en de club uit het zuiden van Marokko met een goed resultaat terugkeren naar Marokko. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
rsb
husa
agadir
berkane
caf
confederationscup
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi