Politie ontmantelt internationaal drugsnetwerk zuiden Marokko (video)

marokko
0
29 okt '19
Marokkaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op een reeks apparatuur die bij de illegale drugshandel werd gebruikt, waaronder meerdere satelliettelefoons, walkietalkies en GPS-systemen
De Marokkaanse politie in Laayoune heeft zaterdag vier verdachten aangehouden voor hun vermeende banden met een internationale drugsnetwerk. Tijdens de operatie nam de politie apparatuur in beslag die werd gebruikt voor drugshandel, waaronder verschillende wapens, meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN in een verklaring.


De politie heeft ook buitenlandse militaire uniformen, zes auto's en communicatieapparatuur in beslag genomen. Ook is er 760 kg tabak, meerdere autokentekens en containers met in totaal 1.000 liter gas in beslag genomen.


De operatie is onderdeel van de geïntensiveerde strijd tegen illegale drugshandel in Marokko. Verleden maand vernietigde de Marokkaanse douane ook al enorme hoeveelheden gesmokkelde drugs. De douane in Laayoune had toen 1.942 kilogram cannabishars en andere illegale drugs verbrand.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
laayoune
drugs
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi