'Terim doet temperamentvolle Belhanda in de ban tegen Rizespor'

marokko
0
29 okt '19
De 66-jarige leidsman van 'Cim Bom Bom' zag geen andere mogelijkheid dan deze om de Marokkaans-international tot bedaren te krijgen.

Na vorige week overhoop te hebben gelegen met het eigen publiek tijdens de met 0-1 verloren groepswedstrijd tegen Real Madrid in de hoofdmoot van de UEFA Champions League, was er afgelopen zondag wederom veel te doen om Younès Belhanda. In het beladen derbyaffiche tegen Besiktas was de ooit zo geliefde middenvelder wéér betrokken bij de nodige opstootjes, dit tegen het zere been van diens eindverantwoordelijke Fatih Terim. 

In de Turkse media, onderstreept door onder meer het doorgaans goed ingevoerde Hürriyet, spreekt men van een enkele maatregel die Terim heeft genomen tegen de man die in de zomer van 2017 nog voor ruim €9 miljoen werd overgenomen van Dinamo Kiev. Belhanda zal tijdens het competitietreffen van aankomende vrijdag tegen Çaykur Rizespor pas op de plaats moeten maken, zijn basisplaats raakt hij dan kwijt. 

Een van de meest spraakmakende momenten van afgelopen zondag was dat de inmiddels 29-jarige middenvelder clashte met ploeggenoot en tevens Oranje-international Ryan Babel. 

Photocredit: Haberler.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
fatih terim
super lig
besiktas
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?