Transfer Talks: 'Villareal CF én Real Betis in de markt voor En-Nesyri'

marokko
4
29 okt '19
Er lijken in ieder geval twee gegadigden te zijn voor de man die onlangs nog buiten de selectie werd gelaten bij CD Leganés

Uitgaande van waar het Spaanse Elgoldigital onlangs mee kwam lijkt Youssef En-Nesyri langzaam maar zeker richting de uitgang te worden gedwongen bij de hekkensluiter van La Liga. Bekend is dat diens oefenmeester En-Nesyri niet heeft opgenomen in de wedstrijdselectie voor het treffen met 'de Koninklijke' van morgenavond. In het affiche waar slagkracht in deze strijd tegen degradatie broodnodig is, koos interim-coach Luis Cembranos voor zijn twee andere opties in de punt van de aanval. Een keuze die hij gedurende de persconferentie van vanmiddag in aanloop naar Real Madrid - CD Leganés classificeerde tot een tactische afweging. 

En-Nesyri kan aankomende winter al verkassen bij degradatiekandidaat
Het eerder genoemde medium weet dat er nu twee formaties zijn die de situatie rondom de dit seizoen nog niet productieve En-Nesyri op de voet volgen. Zowel Villareal CF als Real Betis zouden deze winterse transferwindow nog zaken willen doen met de nummer laatst van de competitie. De vorige jaargang was de speler in kwestie overigens nog goed voor negen treffers en twee assists in het Spaanse hoogste niveau. Iets wat maakte dat Premier League-formatie Brighton & Hove Albion hengelde naar de in Fès geboren aanvaller, een aanbieding die hij overigens bewust aan zich voorbij liet gaan. 

Photocredit: Futaa.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
youssef en-nesyri
cd leganés
la liga
villareal cf
real betis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi