UITGELICHT: 'AS Roma stuurt eigen scouts op pad voor Mazraoui'

marokko
3
29 okt '19
De man die met de opkomst van Sergiño Dest een gevaarlijke concurrent voor zich heeft kan rekenen op interesse uit het Stadio della Roma.

Anders dan de vorige jaargang het geval was is Noussair Mazraoui tot nu toe weinig overtuigend aan bod gekomen binnen het keurkorps van trainer Erik ten Hag. Het nog maar 21-jarige jeugdexponent van de Amsterdammers kampte vlak na het aanvangen van het huidige seizoen met de gevolgen van een voetblessure die hij opliep bij #JongMarokko (red. Afrika Cup U23 kwalificatiewedstrijd tegen Jong Mali, red. 1-0 winst). Liefst drie Eredivisieaffiches en de gewonnen thuiswedstrijd tegen LOSC Lille in de hoofdmoot van de UEFA Champions League moest de back hierdoor aan zich voorbij laten gaan. Een geschikte vervanger vond Ten Hag in Dest, zijn 18-jarige ploeggenoot die maandagmiddag nog opteerde voor een interlandcarrière namens 'Team USA'.

'AS Roma gecharmeerd van de achtvoudig-international, naam op lijstjes scouts'
Nu blijkt dat er een partij van formaat is die een geschikte versterking ziet in vleugelverdediger. Naar verluidt, zo meldt ASRomalive.it, zou de huidige nummer vijf van de Serie A de eigen scouts de opdracht hebben gegeven Mazraoui's verrichtingen op de voet te volgen. Waar de Ajacied normaal gesproken als rechtsback wordt geposteerd, zou 'Giallorossi' ook geïnteresseerd zijn naar hoe de rechtspoot zich manifesteert als middenvelder. 

Tot nog toe blijft de teller voor de speler in kwestie steken op acht officiële optredens in de Eredivisie én de succesvol verlopen kwalificatiereeks voor het miljardenbal.

Photocredit: Goal.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
noussair mazraoui
as roma
serie a
ajax
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?