El Kajoui over #TeamMarokko: 'Plezier blijft altijd, alles nog in opbouw'

marokko
0
30 okt '19
Dat er een nieuwe cyclus is ingezet maakt het voor de sluitpost niet meer dan normaal dat men nog zoekende is bij de huidige nummer 43 van de FIFA Ranking.

In gesprek met de Arabische tak van beIN Sports geeft de contractspeler van Málaga CF te kennen volledig te vertrouwen op een nieuwe wederopstanding van 'de Leeuwen van de Atlas'. De onbetwiste basiskracht van 'Los Boquerones' was er de beide keren bij dat de kersverse keuzeheer vorm probeert te geven aan een nieuw, goedlopend basiselftal. Al waren de resultaten tot nu toe weinig overtuigend (red. gelijke spelen tegen Burkina Faso én Libië, een nipte overwinning op Niger en een verliespartij tegen Gabon). tóch is de voormalige kracht van CD Numancia ervan overtuigd dat het Marokkaanse publiek binnen afzienbare tijd een andere #TeamMarokko krijgt te zien. ,,Hebben er nu twee interlandperiodes op zitten en ik moet zeggen dat het tot nu toe naar behoren gaat. Zoals eenieder weet is alles in opbouw, er zijn een hoop nieuwe jongens bij gekomen. Maar al met al kan ik zeggen dat het plezier blijft, het is en blijft een grote eer om opgeroepen te worden.''

In de huidige jaargang verscheen de 33-voudig international liefst elf keer als basisklant op het wedstrijdformulier van trainer Victor Sánchez, tot driemaal toe hield de bij AD Ceuta opgeleide goalie de nul voor zijn formatie. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
munir el kajoui
málaga cf
team marokko
frmf
vahid halilhodžić
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi