Transfer Talks: 'Deur staat altijd open, voor zowel Cabella als Belhanda'

marokko
1
30 okt '19
Uitgaande van waar de voorzitter van Montpellier HSC onlangs mee op de proppen kwam, lijkt er een prima uitvalsbasis voor handen voor Younès Belhanda.

Waar de inmiddels 29-jarige international zich de afgelopen weken ongeliefd heeft gemaakt bij zowel het eigen publiek als de technische staf van Galatasaray, is er in ieder geval één gegadigde die nog altijd een geschikte versterking ziet in de middenvelder. Laurent Nicollin - sinds jaar en dag voorzitter van Ligue 1-formatie Montpellier HSC - maakte er in gesprek met het Franse supportersmedium Allez Paillade geen geheim van zich op termijn te willen versterken met zijn voormalige kracht. Spelen voor 'La Paillade' deed Belhanda tussen 2009 en 2013 met als absoluut hoogtepunt het zich kronen tot landskampioen in het seizoen 2011/2012. Een unieke prestatie die onlosmakelijk verbonden was met de verrichtingen van de speler die vervolgens acteerde voor clubs als Dinamo Kiev, Schalke 04 én OGC Nice: in dat bewuste seizoen kwamen er liefst twaalf treffers en zes assists van de voeten van het jeugdproduct.

'Voor dat drietal zal de deur altijd wagenwijd open blijven staan'
Een jaargang die hij vervolmaakte met de voor Montpellier HSC lucratieve transfer naar de Oekraïense competitie, zo'n €10 miljoen had Dinamo Kiev destijds over voor het strikken van de sierlijke publiekslieveling. Nu blijkt dus dat zijn voormalige werkgever nog lang niet uitgekeken is op zijn persoon: zowel hij als nog andere groeibriljanten van dat kampioensseizoen, Remy Cabella onder andere (red. tegenwoordig onder contract bij FK Krasnodar), zijn meer dan welkom. ,,Wissel tot op de van vandaag nog altijd berichten uit met Cabella en Stambouli. Cabella zelf heeft voor zijn stap naar Saint-Étienne nog overwogen ons te versterken, alleen liepen de onderhandeling toen spaak vanwege zijn voor ons te hoge salaris. Maar dat neemt niet weg dat voor zowel hem, Stambouli als Younès Belhanda de deur altijd wagenwijd open blijft staan.''

Photocredit: Le10Sport.fr

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
montpellier hsc
laurent nicollin
ligue 1
galatasaray
süper lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi