FRMF: finale Coupe du Trône afgewerkt in Oujda's Stade d'Honneur

marokko
18
30 okt '19
De speelhaven die onlangs nog dienst deed als uitvalsbasis voor het 'grote Marokko', daar mag 18 november een ander groot affiche op de mat gelegd gaan worden.

Woensdagmiddag maakte de Marokkaanse voetbalbond FRMF via de eigen kanalen bekend welke stadions voor de halve finale én de finale van het Marokkaanse bekertoernooi gebruikt gaan worden, de Coupe du Trône. Bekend is nu dat de halve finales afgewerkt zullen worden in respectievelijk het Grand Stade de Marrakech en het Stade Ibn Battouta te Tanger. Het zijn overigens Botola Pro-formaties DHJ Jadida, MAT Tétouan, HUSA Agadir en tweedeklasser TAS Casablanca die nog in de race zijn voor de beker die de vorige editie ten deel viel aan RS Berkane.

Voor de finale van het Marokkaanse bekertoernooi koos men dus voor het Stade d'Honneur, de thuishaven van MCO Oujda. Het is de tweede keer in korte tijd dat de Marokkaanse bond voor een serieus affiche afwijkt naar deze onlangs gerenoveerde speelhaven, 11 oktober jl. mocht #TeamMarokko het daar vriendschappelijk opnemen tegen Libië (red. 1-1 gelijkspel).

Programmering halve finales:
9 november 2019
DHJ Jadida - TAS de Casablanca (Stade Ibn Battouta, Tanger)

10 november 2019
HUSA Agadir - MAT Tétouan (Grand Stade de Marrakech)

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
frmf
botola pro
coupe du trône
oujda
stade honneur
finale
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi