Transfer Talks: 'Real Madrid heeft Ziyech nog altijd op shortlist staan'

sport
11
31 okt '19
Ook de speler in kwestie zou niet onwelwillend staan tegenover een overgang naar het Estadio Santiago Bernabéu.
Uitgaande van waar het Spaanse Defensa Central onlangs mee kwam lijkt 'de Koninklijke' nog altijd een versterking te zien in de 26-jarige international. En niet onbelangrijk: anders dan wat Hakim Ziyech de laatste tijd zelf liet blijken, zou ook hij te porren zijn voor een transfer naar de club die woensdagavond nog met 5-0 over hekkensluiter CD Léganes heen walste. In de Johan Cruijff ArenA ligt de publiekslieveling overigens nog tot medio 2022 vast, begin augustus kwamen speler en club een contractverlenging van één seizoen overeen.

Een late, maar waarschijnlijk ook veel duurdere slag voor de Champions League-ganger
Wat maakte dat óók het salaris wat hij jaarlijks opstrijkt flink opgewaardeerd werd; het jeugdproduct van sc Heerenveen is momenteel grootverdiener en drukt met zo'n 4 à 5 miljoen euro per seizoen op de begroting van de huidige lijstaanvoerder van de Eredivisie. Later bleek overigens ook dat technisch directeur Marc Overmars korte metten heeft gemaakt met de gelimiteerde vertrekclausule in Ziyech's contract. Waar hij voorheen nog op te halen was voor een transfersom van om en nabij de €35 miljoen, kan Ajax nu naar gelang een ander over te maken bedrag eisen van een gegadigde. 

Overall staat de teller dit seizoen tot nu toe op zes treffers en liefst negen assists in alle competities (red. Eredivisie, UEFA Champions League groepsfase én kwalificatiereeks) voor de linkspoot. 

Photocredit: Koptimes.com
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
real madrid
la liga
ajax
eredivisie
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
wuhan
transfer talks
hubei
saoedi-arabië
duitsland
geruchtenmolen
botolapro
syrië
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi