'Valencia CF én Premier League-gegadigden gecharmeerd van Mazraoui'

marokko
0
1 nov '19
Al pendelt de 21-jarige back al geruime tijd tussen bank en basis in, aan interesse ontbreekt het de Marokkaans-international niet.

Noussair Mazraoui ligt heel lekker in de markt, althans dat is wat de recente berichtgeving pers en publiek doet vermoeden. Het doorgaans goed ingevoerde Calciomercato kwam donderdag - bovenop het eerdere bericht van een geïnteresseerd AS Roma - met de melding dat óók Tottenham Hotspur, Leicester City én Valencia CF een directe versterking zouden zien in het jeugdproduct van de Amsterdammers. Onduidelijk is hoe de drie eerder genoemde clubs zich tot elkaar verhouden, in hoeverre contractclub Ajax mogelijk al zou zijn benaderd om de Marokkaans-international los te weken. 

Na blessureleed moest Mazraoui pas op de plaats maken voor stand-in Dest
Na een uitstekend vorig seizoen liet de achtvoudig-international, min of meer tegen de verwachtingen in, zijn contract verlengen. Waar het aanvankelijk liep tot medio 2019 kwam de speler in kwestie één jaar verlenging overeen met technisch directeur Marc Overmars. Wat maakt dat de verdediger annex middenvelder nog tot medio 2022 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Voor de huidige jaargang blijft de teller steken op acht officiële optredens. Onder meer door blessureleed moest Mazraoui zijn onbetwiste basisplaats onlangs afstaan aan de revelatie binnen zijn selectie, Sergiño Dest.

Photocredit: ESPN.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
noussair mazraoui
afc ajax
transfer talks
la liga
premier league
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi