Maher: 'Respect voor Ihattaren, je ziet dat 't een hele sterke jongen is' (video)

marokko
4
1 nov '19
In de 24e minuut van FC Utrecht - PSV (red. 3-0 FT) stak het publiek van de thuisploeg Mohammed Ihattaren een hart onder de riem.

In gesprek met FOX Sports' Hans Kraaij Jr. heeft de contractspeler van de Domstedelingen het kort over het moment wat veel indruk op hem maakte tijdens het treffen met de nummer twee van de competitie. De supporters van zijn werkgever, én de meegereisde aanhang van PSV uiteraard, stonden massaal op om de 17-jarige Ihattaren te steunen bij het verlies van zijn vader. Ruim drie weken geleden overleed de beste man door de gevolgen van kanker, iets waar de speler in kwestie zijn definitieve interlandkeuze voor uitstelde. Vrijdagmiddag sprak vijfvoudig Oranje-international Maher over dit voor hem heel bijzondere moment, een moment wat symbool staat voor de manier waarop zijn stadsgenoot dit zware verlies verwerkt. 

Ter herinnering, morgenavond treft PSV Henk Fraser's Sparta Rotterdam in Het Kasteel. Anders dan het vorige competitieaffiche tegen AZ Alkmaar (red. 0-4 verlies) is de groeibriljant van Mark van Bommel wel opgenomen in de wedstrijdselectie. 

Photocredit: (@FOXSportsnl) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adam maher
mohammed ihattaren
fc utrecht
psv
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi