Koeman: 'Kans dat Ihattaren nog voor deze interlandperiode geselecteerd wordt' (video)

marokko
275
3 nov '19
Aangezien de speler in kwestie vrijdagochtend pas definitief opteerde voor het 'grote Oranje' kon Ronald Koeman hem woensdag nog niet voorselecteren.

Het zou heel goed kunnen dat Mohammed Ihattaren tegen Noord-Ierland óf Estland zijn eerste opwachting zal maken voor de nummer twaalf op de FIFA Ranking. In 'Goedemorgen Eredivisie', het voetbalactualiteitenprogramma van FOX Sports gaf diens keuzeheer te kennen dat hij de 17-jarige middenvelder na het weekend zal contacteren om te vragen of hij zich al bereid genoeg vindt aan te sluiten bij de hoofdmacht van de KNVB. De 56-jarige bondscoach doet dit omdat hij weet dat de speler in kwestie nog altijd in het verwerkingsproces zit na het overlijden van zijn vader, die liet ruim drie weken geleden het leven als gevolg van de dodelijke ziekte kanker. 

Eindbericht Mohammed Ihattaren na definitief te zijn uitgeweken naar het Nederlands elftal
Gezien de kanalen die wij beheren, Marokko.nl én Atlasleeuwen.nl, volledig in het verlengde zijn van het Marokkaanse voetbal zal er met ingang van vandaag dan ook niet meer bericht worden over Ihattaren. Wij focussen ons volledig op van origine Marokkaanse spelers die of al voor #TeamMarokko hebben geopteerd of die keuze nog moeten maken. De redactie wenst de speler overigens uiteraard veel geluk toe, zowel in clubverband als gedurende zijn nieuwe op handen zijnde status als A-international van Oranje. 

Photocredit: (@FOXSportsnl) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohammed ihattaren
ronald koeman
psv
oranje
knvb
interlands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?