Safi speelt thuis knap gelijk tegen Esperance in Mohammed VI Cup (video)

22
3 nov '19
De wedstrijd tussen OCS Safi en Esperance Tunis is geëindigd in een 1-1 gelijkspel in Stade Al Massira.

OCS Safi kende een lastig begin, omdat de uitploeg vanaf het begin op de aanval speelde en meerdere mogelijkheden kreeg om de score te openen. In de 33e minuut was het dan raak voor Esperance na een van richting veranderd schot die erin vloog achter de doelman van de thuisploeg. Enkele minuten later kwam een verdediger van de Tunesische club gevaarlijk inglijden en de scheidsrechter bestrafte dit met een tweede gele kaart.

In de tweede helft ging Safi steeds aanvallender speler en kreeg het enkele gevaarlijke kansen en met name spits Ouattara was dichtbij de gelijkmaker. Lang leek het erop dat de wedstrijd toch in het voordeel van Esperance zou eindigen, maar in de 85e minuut was het Mohamed El Mourabit die met een voortreffelijke afstandsschot voor de 1-1 eindstand zorgde.