The Sun: 'Chelsea-scouts volgen verrichtingen DFCO Dijon's Chouiar'

marokko
0
5 nov '19
De club die afgelopen zomer nog werd teruggefloten door wereldvoetbalbond FIFA ziet een geschikte versterking in de 20-jarige linksbuiten.

Op het moment dat 'The Blues' weer de transfermarkt op mogen lijkt er in ieder geval één naam die met de dag concreter wordt voor de huidige nummer vier uit de Premier League. Als we het Britse tabloid The Sun mogen geloven dan is de werkgever van eindverantwoordelijke Frank Lampard erg te spreken over Mounir Chouiar, de man die afgelopen zomer uit de Ligue 2 verkaste om in de kleuren van DFCO Dijon te mogen acteren. Het eerder genoemde medium meldt dat de bewuste club de eigen scouts op pad heeft gestuurd om de verrichtingen van de nog maar 20-jarige vleugelspits nauwlettend te volgen. 

'Chelsea verwacht geen al te flink prijskaartje van DFCO Dijon'
Waar club en technische directie onlangs erg van opkeken was de treffer van afgelopen vrijdag die de sensationele zege op lijstaanvoerder Paris Saint-Germain inleidde. Het was Chouiar die tekende voor het openingsdoelpunt tegen 'Les Parisiens', meteen ook zijn eerste treffer van het seizoen én die in de Ligue 1. Onduidelijk is alleen wat de UEFA Champions League-ganger bereid is om te betalen voor de speler in kwestie. The Sun wekt de indruk dat DFCO Dijon niet al te veel zal vragen voor zijn contractspeler, wie het nog tot in ieder geval medio 2022 op de loonlijst zou kunnen hebben staan. 

Nog voordat Chouiar in de plannen voorkwam van 'Les Rouches', speelde hij in de kleuren van RC Lens. De formatie die na een op één haar na mislukte promotiecampagne moet blijven vertoeven in de Ligue 2 had qua productiviteit weinig te genieten aan de aanvaller. Over ruim drie seizoenen werd Chouiar 38 keer ingebracht, wat club en speler zes treffers en twee assists opleverde. 

Photocredit: DFCO.fr

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mounir chouiar
dfco dijon
ligue 1
chelsea fc
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi