Süper Lig: Fenerbahce én Dirar breken contract open, verlenging tot 2022

marokko
0
5 nov '19
Momenteel min of meer nog herstellende van een hamstringblessure zag de 33-jarige international dinsdagmiddag de inkt opdrogen op zijn verlengde verbintenis.

Met ingang van vandaag ligt Nabil Dirar tot in ieder geval 2022 vast in de Turkse hoofdstad, speler en club kwamen onlangs dus een contractverlenging overeen. Sinds dat de rechtsback in 2017 de overstap maakte van AS Monaco naar de topclub ging het niet zonder slag of schoot. Onder zijn voormalige toenmalige keuzeheer Philip Cocu werden hij, collega-international Aatif Chahechouhe én doelman Volkan Demirel veroordeeld tot persona non grata. De drie contractspelers werden voor enkele maanden disciplinair aan de kant geschoven door de man die niet veel later het veld moest ruimen voor interim-coach Erwin Koeman én diens opvolger Ersun Yanal die tot op heden nog steeds met de scepter zwaait in het Şükrü Saracoğlustadion. 

In dit nog lopende seizoen kwam Dirar, voor het grootste deel veroorzaakt door blessureleed, slechts zeven keer aan bod in de Süper Lig. Wel was de verdediger annex middenvelder gedurende dit schamele aantal optredens goed voor liefst twee treffers. De laatste keer dat de speler in kwestie acteerde voor #TeamMarokko dateert van de eerste interlandperiode onder Vahid Halilhodžić, de vriendschappelijke onderonsjes tegen respectievelijk Burkina Faso en Niger (red. 1-1 en 1-0, beiden in Marrakech afgewerkt). 

Photocredit: (@Fenerbahce) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
fenerbahce
süper lig
team marokko
contract
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi