Ziyech: 'Zou kunnen, even laten zien wie de baas is hier' (video)

marokko
166
6 nov '19
Na een alweer grandioze galavoorstelling te hebben verzorgd in de hoofdmoot van het miljardenbal bleef de middenvelder in zijn bewoordingen enigszins nuchter.

Een Europees topaffiche waarin Erik ten Hag en co. - na de wedstrijd te hebben geregisseerd - vergaten zich naar verhouding te belonen. Chelsea - Ajax had alles wat een goede voetbalwedstrijd in zich moet hebben: onvoorspelbaarheid, een overdosis aan treffers die ook nog eens een lust voor het oog bleken. Aan de kant van de Amsterdammers was het één man die bij liefst drie doelpunten betrokken bleek. Al had zijn vanuit de vrije trap geplaatste 1-3 veel weg van een wereldgoal, tóch kwam die treffer uiteindelijk op naam van Chelsea's sluitpost Kepa Arrizabalaga. Wel ging de Marokkaans-international na afloop van het veld met een hattrick aan assists achter zijn naam. 

Na dinsdagavond staat de teller voor het jeugdproduct van sc Heerenveen op één doelpunt en vier assists uit vier affiches in de groepsfase van de UEFA Champions League. Iets wat vanzelfsprekend ook ter sprake kwam toen hij Ziggo Sports te woord stond, in de persoon van verslaggever Bas van Veenendaal. 

Photocredit: (@ZS_Voetbal)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
afc ajax
uefa
champions league
golaso
chelsea fc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?