UEFA Champions League: Belhanda én El Arabi onderuit in het miljardenbal

marokko
2
6 nov '19
Een minder Europese avond voltrok zich bij de drie profs, al helemaal in het Santiago Bernabéu waar 'de Koninklijke' geen kind had aan Galatasaray.

Bayern München - Olympiakos Piraeus (Youssef El Arabi): 2-0 FT
Anders dan het vorige onderonsje tussen beide formaties lukte het de Griekse topploeg niet om slagkracht te tonen in de Allianz Arena. Waar Marokkaans-international Youssef El Arabi op de 22e van vorige kalendermaand nog het openingsdoelpunt wist te verzorgen tegen 'Der Rekordmeister' moest de 32-jarige centrumspits zich eerst schikken in de rol van reserve, pas in de 79e minuut (red. bij een 1-0 achterstand) werd de voormalig contractspeler van het Qatarese Al-Duhail SC ingebracht. 

Real Madrid - Galatasaray SK (Younès Belhanda): 6-0 FT
Min of meer uitgekotst door de eigen aanhang, later ook gepasseerd door eindverantwoordelijke Fatih Terim, bleek Younès Belhanda tot ieders verrassing wel deel van de selectie die afreisde voor dit Europese topaffiche. Een aandeel had de nu 29-jarige middenvelder echter niet vanavond in het Santiago Bernabéu, daar waar Zinedine Zidane's 'Los Merengues' vrij gemakkelijk over Galatasaray heen walste. De 3-0 stond al na 14 minuten op het scorebord, werken aan het doelsaldo deed men verder tweemaal via Karim Benzema én één keer door Rodrygo die daarmee ook zijn hattrick vervolmaakte. 

Photocredit: UEFA.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
uefa
champions league
younes belhanda
youssef el arabi
lois openda
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?