Meisje dat werd 'mishandeld' door kickbokstrainer doet verhaal (video)

marokko
3
7 nov '19
De video van een trainingssessie tussen de 17-jarige Sahar Najmi en haar trainer werd eind oktober veel gedeeld en besproken.

In de videobeelden was te zien hoe de trainer tijdens een sparsessie in een Marokkaanse sportschool genadeloos op Sahar inslaat. De beelden zorgden voor veel verontwaardiging. Naast kickbokser Badr Hari liet ook MMA-vechter Dillon Danis van zich horen. Het meisje doet tegenover nieuwsdienst Le360 voor het eerst haar verhaal en neemt het op voor haar trainer.

"Ik vroeg hem om mij te trainen. Helaas hebben mensen verkeerd begrepen wat ze zagen. Het is waar dat ik geen bescherming droeg, maar ik wil nog steeds duidelijk maken dat deze persoon me nog nooit pijn heeft gedaan.", zegt Sahar.

"Badr Hari is mijn idool. Het feit dat hij de video heeft gepubliceerd, is een zeer nobele en mooie actie voor mij, ik dank hem daarvoor", voegt Sahar Najmi toe, die sindsdien van coach is veranderd. "Ik train met een nieuwe coach en ik probeer een balans te vinden tussen sport en studie. Ik maak me klaar om deel te nemen aan de volgende Marokkaanse kickbokskampioenschappen in 2020".

© MAROKKO.NL 2019
marokko
badr hari
sahar najmi
muay thai
kickboks
sportschool
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi