Afrika Cup 2021: 'Amrabat én Hamdallah gaan zich bij #TeamMarokko voegen'

marokko
24
7 nov '19
De geruchten die de afgelopen weken de ronde deden blijken waar: #TeamMarokko is binnenkort weer verzekerd van de diensten van Abderrazak Hamdallah.

Uitgaande van waar het Saoedische Sport 360 Saudi mee op de proppen komt lijken beide internationals zich op te maken voor een interlandperiode met #TeamMarokko. Het medium meldt dat beide aanvallers, daags na het competitietreffen met Al-Faisaly (red. 2-0 zege), hun werkgever hebben verlaten om na enkele dagen vrijaf te zijn zich te melden bij de hoofdmacht van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Voor de aankomende interlandperiode staan er ontmoetingen gepland met respectievelijk Mauritanië én Burundi, beiden geldend als eerste zetten in de richting van kwalificatie voor de Afrika Cup van 2021. 

Het eerste kwalificatieaffiche tegen Mauritanië wordt 15 november op eigen bodem afgewerkt, voor het eerst sinds lange tijd mag het nog te vormen collectief van bondscoach Vahid Halilhodžić gaan spelen in het Stade Moulay Abdellah te Rabat. Vier dagen later krijgt men het in Burundi aan de stok met de ploeg die zich verrassend genoeg, ten koste van Pierre Emerick-Aubameyang's Gabon, wist te plaatsen voor de Afrika Cup van 2019. Het was voor het eerst in de geschiedenis van de nummer 143 op de FIFA Ranking dat de 'voetbaldwerg' zich wist te plaatsen voor het vlaggenschiptoernooi van de Afrikaanse voetbalbond CAF. 

Photocredit: FRMF.ma© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
abderrazak hamdallah
al nassr
team marokko
nordin amrabat
frmf
afrika cup 2021
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi