3 verdachten vermissingszaak Naima Jillal in beeld (video)

algemeen
0
8 nov 16:18
Twee mannen en een vrouw worden verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van de 52-jarige Naima Jillal uit Amsterdam.
Ze zitten niet in de cel maar moeten zich wel aan diverse voorwaarden houden, meldt het Openbaar Ministerie. Het gaat om een man van 34 jaar die niet in Nederland woont, een man van 39 jaar uit Rijswijk en een 45-jarige vrouw uit Amsterdam. De twee mannen zijn woensdag opgepakt nadat zij zich via hun advocaat bij de politie hadden gemeld. De vrouw is een dag later in Amsterdam aangehouden.

Jillal is 20 oktober op de Gustav Mahlerlaan aan de Amsterdamse Zuidas ingestapt in een donkerkleurige auto. Daarna is niets meer van haar vernomen. De politie houdt rekening met een verband tussen de verdwijning van Jillal en de zware georganiseerde misdaad en vreest dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf.Begin deze week toonde de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht camerabeelden van een van de verdachten, die door bewakingscamera's zijn gemaakt vlakbij de woning van het slachtoffer.
© ANP 2019
politie
rijswijk
zuidas
openbaar ministerie
naima jillal
gustav mahlerlaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afrika cup 2021
burundi
vahid halilhodžić
palestina
israel
vriendschappelijk
lokaal marokko
guinée
rabat
bujumbara
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi