Transfer Talks: 'Ligue 1-formatie volgt verrichtingen Amrabat op de voet'

sport
1
8 nov 23:47
Sterk in de duels, snel, tactisch slim: het gaat Sofyan Amrabat zo goed af in de Serie A dat gegadigden beginnen op te staan voor de international.
Na de zeer verrassende reeks in de kleuren van Hellas Verona begint de interesse in de contractspeler van Club Brugge langzaam maar zeker aan te wakkeren. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Calciomercato kan het jeugdproduct van FC Utrecht vereerd zijn door het ogenschijnlijke verlanging van Girondins de Bordeaux om van de 23-jarige middenvelder een versterking te maken. In het Italiaanse hoogste niveau kwam Amrabat tot nog toe elf keer voor in het strijdplan van diens oefenmeester Ivan Jurić, nagenoeg allemaal basisbeurten voor de huidige nummer negen op de ranglijst. 

Voor de aankomende interlandperiode is de speler in kwestie, zoals menigeen wel kon verwachten, opgenomen in de 24-koppige definitieve selectie van bondscoach Vahid Halilhodžić. #TeamMarokko neemt het dan de 15e van deze kalendermaand thuis op tegen Mauritanië om vier dagen later in Burundi een vervolg te geven aan deze nog af te trappen kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021. 

Ter herinnering, bij 'Blauw-Zwart' ligt de box-to-box middenvelder nog tot medio 2022 vast. Bekend is echter ook dat de club die hem op huurbasis overnam, een optie tot koop overeen was gekomen bij zijn overgang afgelopen zomer. 

Photocredit: Lazionews24.it
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
hellas verona
serie a
girondins de bordeaux
ligue 1
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
afrika cup 2021
israël
islamic jihad
gazastrook
mauritanië
palestina
wydad
rabat
amine harit
atlasleeuwen
frmf
casablanca
team marokko
politie
marrakech
golaso
ajax
tanger
iran
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi