Transfer Talks: 'Ligue 1-formatie volgt verrichtingen Amrabat op de voet'

marokko
1
8 nov '19
Sterk in de duels, snel, tactisch slim: het gaat Sofyan Amrabat zo goed af in de Serie A dat gegadigden beginnen op te staan voor de international.

Na de zeer verrassende reeks in de kleuren van Hellas Verona begint de interesse in de contractspeler van Club Brugge langzaam maar zeker aan te wakkeren. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Calciomercato kan het jeugdproduct van FC Utrecht vereerd zijn door het ogenschijnlijke verlanging van Girondins de Bordeaux om van de 23-jarige middenvelder een versterking te maken. In het Italiaanse hoogste niveau kwam Amrabat tot nog toe elf keer voor in het strijdplan van diens oefenmeester Ivan Jurić, nagenoeg allemaal basisbeurten voor de huidige nummer negen op de ranglijst. 

Voor de aankomende interlandperiode is de speler in kwestie, zoals menigeen wel kon verwachten, opgenomen in de 24-koppige definitieve selectie van bondscoach Vahid Halilhodžić. #TeamMarokko neemt het dan de 15e van deze kalendermaand thuis op tegen Mauritanië om vier dagen later in Burundi een vervolg te geven aan deze nog af te trappen kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021. 

Ter herinnering, bij 'Blauw-Zwart' ligt de box-to-box middenvelder nog tot medio 2022 vast. Bekend is echter ook dat de club die hem op huurbasis overnam, een optie tot koop overeen was gekomen bij zijn overgang afgelopen zomer. 

Photocredit: Lazionews24.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
hellas verona
serie a
girondins de bordeaux
ligue 1
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi