Tanger: 8 jaar cel voor Spaanse pedofiel

marokko
16
9 nov '19
De Spanjaard fungeerde als tussenpersonen tussen buitenlandse pedofielen en minderjarige kinderen uit een weeshuis in Tanger.

Het hof van beroep in Tanger heeft donderdag de Spaanse pedofiel Felix Ramos veroordeeld tot een gevangenisstraf van 8 jaar en een geldboete wegens verduistering en verkrachting van een minderjarig kind, meldt nieuwsdienst Alyaoum24. De Spaanse fotograaf en televisiepresentator verkrachtte meerdere minderjarige kinderen uit een weeshuis waar hij een keer een reportage over maakte.

Ramos werd in juli gearresteerd in Tanger nadat één van zijn slachtoffers het misbruik kenbaar maakte. Zijn arrestatie leidde destijds tot de sluiting van het weeshuis en een grootschalig onderzoek naar de betrokkenen. Het weeshuis werd gerund door een Spaans-Marokkaanse NGO. De Marokkaanse politie heeft alle minderjarigen uit het weeshuis overgebracht naar andere centra in de stad.

Het slachtoffer onthulde dat hij sinds zijn 15e twee jaar lang door de Spanjaard werd verkracht en vertelde ook dat de Spanjaard als tussenpersonen fungeerde tussen andere buitenlandse pedofielen en de minderjarige kinderen van het weeshuis.

Ramos was al reeds veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden voor het oplichten van twee personen. Ramos had zijn slachtoffers gevraagd om een financiële bijdrage voor een niet-bestaande liefdadigheidsinstelling.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
tanger
weeshuis
pedofiel
kindermisbruik
marbella
maría rodríguez almendros
falete ojeda
felix ramos
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi