Botola Pro: 'IRT Tanger wil vrijgekomen vacature opvullen met komst Sellami'

sport
4
9 nov 12:45
Na het bekerdebacle bij HUSA Agadir besloot de clubleiding van IRT Tanger afstand te doen van de inmiddels al geruime tijd vertrokken Nabil Neghiz.
Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde Le360.ma mee komt lijkt men bij de huidige nummer veertien van de Botola Pro een geschikte vervanger op het oog te hebben. Het zou heel goed kunnen - volgens het eerder genoemde medium zouden daarvoor al de eerste stappen zijn gezet - dat IRT Tanger zich binnen afzienbare tijd verbindt aan Jamal Sellami. De 49-jarige oefenmeester stond voor het laatst op het veld namens de Marokkaanse voetbalbond FRMF, toen hij de U20-lichting onder zijn hoede had. Daags na de komst van de nieuw aangestelde technisch directeur bij de bond, de Welshman Osian Roberts, werd bekend dat zowel Sellami als Patrice Beaumelle (red. voormalig assistent-bondscoach en eindverantwoordelijke over #JongMarokko) pas op de plaats moesten maken. 

Waar Sellami wel in goed overleg zijn contract liet ontbinden, is Beaumelle tot op de dag vandaag nog steeds medewerker van de bond. Echter lijkt er voor Sellami nu alweer een nieuwe klus aan te komen. Gemeld wordt er dat op de vijftiende van deze kalendermaand besloten gaat worden over het wel of niet aanstellen van de man die #LokaalMarokko in 2018 nog naar de CHAN-titel leidde. 

Behalve dienstverbanden bij de Marokkaanse bond stond laatstgenoemde trainer ook aan het roer bij formaties als DHJ Jadida, FUS Rabat én HUSA Agadir. 

Photocredit: CAFOnline.com
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
jamal sellami
irt tanger
botola pro
frmf
nabil neghiz
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afrika cup 2021
vahid halilhodžić
caf
burundi
mauritanië
rabat
palestina
israel
afrikacup2021
racisme
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi