Transfer Talks: 'Assaidi moet personele problemen Serie B-formatie Cosenza oplossen'

marokko
1
9 nov '19
Een mogelijke uitkomst voor de man die in mei van dit nog lopende kalenderjaar zijn laatste wedstrijd speelde en sindsdien zonder club verkeert.

In de kantlijn 'Transfer Talks' vanavond bericht over een aanvaller die tot voor kort nog te bewonderen was in de Keuken Kampioen Divisie. In de kleuren van FC Twente kon de nu alweer 31-jarige Ousamma Assaidi werken aan zijn herstel om in januari van dit jaar zijn sportieve revanche te maken, tegen Jong FC Utrecht (red. 1-0 zege, Keuken Kampioen Divisie). Daarvoor was de zeventienvoudig Marokkaans-international gedurende die hele jaargang verhinderd in actie te komen, dit als gevolg van een knieblessure waar hij ook voor onder het mes moet. Al heeft het jeugdproduct van AZ Alkmaar al geruime tijd geen minuut meer mogen maken, tóch blijft er belangstelling voor zijn persoon.

Volgens het competitiemedium SerieBNews.com zou de nummer zeventien van diezelfde competitie in de markt zijn voor de linksbuiten. Onduidelijk is overigens wel of die interesse zich inmiddels ook heeft vertaald naar het benaderen van de ooit zo sierlijke buitenspeler. Buiten het feit dat het ze in competitieverband minder afgaat, zit Cosenza momenteel ook verlegen om inzetbare aanvallers. Door het wegvallen van de nog maar 19-jarige Ivoriaanse Ben Lhassine Kone is men dus nu naarstig op zoek naar een geschikte vervanger. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
ousamma assaidi
transfervrij
cosenza
serie b
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?