Transfer Talks: 'Ziyech pal bovenaan wensenlijstje Tottenham Hotspur'

marokko
12
11 nov '19
De Londense club hoopt zo snel mogelijk te kunnen schakelen, des te meer om het mogelijke vertrek van sterkhouder Christian Eriksen op te vangen.

In navolging op het 'appje' van voormalig clubicoon Rafael van der Vaart én de master-class van de speler in kwestie bij Chelsea (red. 4-4 gelijkspel, UEFA Champions League) pakt het Britse 90Min uit met een wel heel opvallend transfergerucht. Hakim Ziyech zou topkandidaat zijn bij de huidige nummer twaalf van de Premier League. De ploeg van eindverantwoordelijke Mauricio Pochettino zou met het oog op de aflopende verbintenis van de eerdergenoemde Deens-international druk in de weer zijn om een mogelijk winters vertrek van de 27-jarige middenvelder te kunnen dekken. 

Tottenham-voorzitter Levy gaat niet afdingen op komst Ziyech naar Londen
Voor laatstgenoemde kracht werd afgelopen zomer Giovani Lo Celso op huurbasis overgenomen van Real Betis. Het is de stand-in van Eriksen tot op heden echter nog niet gelukt om zijn belofte in te lossen in de hoogste voetbalafdeling van Groot-Brittannië. Mede door een onlangs verholpen heupblessure kwam de nog maar 23-jarige Argentijn maar mondjesmaat aan zet namens het al weken onderpresterende 'The Spurs'. 

Met name voorzitter Daniel Levy zou flink willen inzetten op de komst van de Marokkaans-international. In het rijtje van andere targets als Bruno Fernandes (Sporting Lissabon), Lorenzo Pellegrini (AS Roma) én Brais Méndez (Celta de Vigo) is de 26-jarige contractspeler van lijstaanvoerder Ajax inmiddels dus verworden tot topprioriteit. 

Photocredit: Remate.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
afc ajax
eredivisie
tottenham hotspur
premier league
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?