Transfer Talks: 'Galatasaray onderhandelt met concreet Al-Nassr over Belhanda'

marokko
0
11 nov '19
Het zou heel goed kunnen dat de 29-jarige middenvelder in de voetsporen treedt van (e) collega-international(s) Nordin Amrabat én Abderazzak Hamdallah.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Turkse media lijkt het Saoedische Al-Nassr langzaam maar zeker concreet te worden voor Younès Belhanda. De voormalig speler van onder andere Dinamo Kiev, OGC Nice en Schalke 04 moest al vroeg in dit nog prille seizoen pas op de plaats maken bij de huidige nummer zes van de Süper Lig. Na overhoop te hebben gelegen met de eigen aanhang (red. 0-1 verloren krachtmeting met Real Madrid, UEFA Champions League) kreeg de aanvaller het kort daarna ook aan de stok met eigen ploeggenoten, zo clashte hij onder andere met Oranje-international Ryan Babel tijdens de met 1-0 verloren stadsderby tegen Beşiktaş. 

Naar verluidt - zo onderbouwt onder andere het Turkse Haber7 - zou 'Cim Bom Bom' een transfersom van zo'n €10 miljoen verlangen voor de man die nog tot medio 2021 vastligt in het Türk Telekom Stadyumu. Het inmiddels dus concrete Al-Nassr zou echter niet meer dan €8 miljoen willen betalen voor het jeugdproduct van Montpellier HSC, de club waar hij zijn talent het beste wist te etaleren. 

De veelbesproken middenvelder heeft in dit lopende seizoen twee treffers en een assist achter zijn naam, dit uit tien officiële optredens. 

Photocredit: Mackolik.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
galatasaray sk
super lig
al nassr
saudi professional league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?