Afrika Cup 2021: Halilhodžić moet schakelen na eerste afmelding #TeamMarokko

marokko
1
11 nov '19
De 67-jarige eindverantwoordelijke had vandaag al de beschikking over een nagenoeg volledige selectie, op één naam na tot nog toe allemaal fit.

In aanloop naar het treffen met respectievelijk Mauritanië en Burundi (red. kwalificatiereeks Afrika Cup 2021, 15 en 19 november) liep Vahid Halilhodžić op de eerste dag van de voorbereiding al tegen een blessuregeval aan. Maandagavond werd via de kanalen van de Marokkaanse voetbalbond FRMF bekendgemaakt dat Raja Casablanca-sluitpost Anass Zniti niet in staat bevonden is zich aan te sluiten bij #TeamMarokko, Om de vrijgekomen plek van de 31-jarige doelman, derde keuze in de pikorde van de Bosnische eindverantwoordelijke, in te vullen riep Halilhodžić IRT Tanger's Hicham El Mejhed op.

Laatstgenoemde goalie figureerde aanvankelijk in de definitieve selectie van Houcine Ammouta's #LokaalMarokko, de keuzeheer van dat elftal kwam op zijn beurt ook met wat toevoegingen. Als voorbereiding op het vriendschappelijke affiche tegen Guinée riep hij nog vijf namen op. Zo mag het trio van MAT Tétouan (Hamza El Moussaoui, Reda Bounaga en Mohamed Makaazi) zich gaan opmaken voor een interlandweek, hetzelfde geldt voor FUS Rabat's Saad Ait Lkhourssa én Mehdi Karnass van DHJ Jadida. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
vahid halilhodžić
afrika cup 2021
frmf
team marokko
blessure
anass zniti
hicham
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi