CAF Confederations Cup: RS Berkane en HUSA Agadir kennen opponenten in groepsfase

marokko
5
12 nov '19
Het waren dinsdagochtend de enige twee Marokkaanse ploegen die uit de koker kwamen rollen tijdens de loting voor de groepsfase van de CAF Confederations Cup.

Zowel RS Berkane als HUSA Agadir kunnen zich opmaken voor een nieuwe reeks aan Afrikaanse affiches op het op papier. op één na meest competitieve clubtoernooi van de Afrikaanse voetbalbond CAF. In de Egyptische hoofdstad Caïro, daar de continentale bond zetelt, werd omstreeks het middaguur geloot voor deze groepsfase van de CAF Confederations Cup. De dynamische vechtploeg van eindverantwoordelijke Tarik Sektioui kwam na loting terecht in Groep C, Miguel Gamondi's HUSA Agadir zag zich met nog drie andere opponenten verenigd worden in Groep D. 

De eerste keer dat RS Berkane zijn spelers mag etaleren in het eindtoernooi is op 1 december, dan treft men groepsgenoot ESEA FC uit Benin in het eigen Stade Municipal. HUSA Agadir op zijn beurt krijgt als eerste affiche het Nigeriaanse Enyimba FC voor de kiezen, eveneens op 1 december in een thuisduel. 

Hieronder beide groepen nog eens overzichtelijk op een rij:
Groep C
- Motema Pembe (DR Congo)
- ESEA FC (Benin)
- RS Berkane (Marokko)
- Zanaco FC (Zambia)

Groep D
- AC Paradou (Algerije
- HUSA Agadir (Marokko)
- Enyimba FC (Nigeria)
- FC San Pedro (Ivoorkust)

Photocredit: Yahoo.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
caf
confederations cup
team marokko
botola pro
rs berkane
husa agadir
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?