Ammouta voegt sluitpost van DHJ Jadida toe aan selectie #LokaalMarokko

marokko
1
12 nov '19
Na maandagavond beroep te hebben gedaan op vijf andere Botola Pro-krachten, riep de bondscoach van het lokale elftal vandaag DHJ Jadida's Mohamed El Yousfi op.

In aanloop naar het vriendschappelijke treffen met Guinée, dit als voorbereiding op het naderende CHAN 2020, belegt Houcine Ammouta's #LokaalMarokko tot aan de 20e van deze kalendermaand een trainingskamp. De 50-jarige keuzeheer zag gisteravond de doelman van IRT Tanger, Hicham El Mejhed, overgeheveld worden naar de hoofdmacht van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Diens ambtsgenoot Vahid Halilhodžić zat na het uitvallen van Anass Zniti verlegen om een derde doelman, de eerste keus onder de lat van Raja Casablanca werd niet fit genoeg bevonden om met #TeamMarokko de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021 af te trappen (red. affiches tegen respectievelijk Mauritanië én Burundi). 

Zoals gezegd mag de 28-jarige El Yousfi zich dus in Rabat gaan voegen bij de CHAN 2020-ganger. Op dezelfde dag dat het A-elftal het in een uitwedstrijd moet gaan doen tegen Burundi, krijgt Ammouta's ploeg de lokale vertegenwoordiging van Guinée voor de kiezen. De speelhaven voor deze vriendschappelijk is het Stade Moulay Abdellah in Rabat, waar dan nog geen vier dagen eerder #TeamMarokko afstand zal moeten doen van Mauritanië.

Wedstrijdgegevens #LokaalMarokko - Guinée (vriendschappelijk):
datum: 19/11/2019
tijd: 19:00
arbitrage: nog niet bekendgemaakt
stadion: Stade Moulay Abdellah, te Rabat
zender: Arryadia, internationaal te ontvangen

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
houcine ammouta
lokaal marokko
vriendschappelijk
guinée
chan 2020
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi