Oued Ifrane: Levenslang voor moordenaar die slachtoffer onthoofde

buitenland
0
13 nov 10:09
De man had zijn slachtoffer onthoofd en haar levenloze lichaam nabij haar ouderlijk huis achtergelaten
Het hof van beroep in Meknes heeft de moordenaar van Fatima Rihan veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De rechtbank achte bewezen dat de man handelde met voorbedachte rade.

Het tragische incident dateert uit de laatste week van december vorig jaar. Het onthoofde lichaam van het 24-jarige slachtoffer werd gevonden op een steenworp afstand van het huis van haar ouders. De vrouw was recent gescheiden en woonde met haar 7-jarige dochter bij haar ouders. De dader liep het slachtoffer tegen het lijf toen zij in de ochtend onderweg was naar haar werk. De man kon het niet verkroppen dat de vrouw hem had afgewezen voor een andere man; een taxichauffeur uit het dorp.

Na de vondst van het lichaam werd een grootschalig onderzoek geopend door de koninklijke gendarmerie. De dader, een herder uit de nabije omgeving, werd een paar uur later na een intensieve klopjacht opgepakt nabij de plaats van het delict.

Een andere beklaagde in de zaak is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van één maand wegens het afleggen van een valse verklaring. De dorpstaxichauffeur had een relatie met het slachtoffer maar had daar over gelogen.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
oued ifrane
moord
onthoofding
fatima rihan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wydad
cafchampionsleague
afc ajax
rabat
saudi professional league
champions league
hakim ziyech
raja
botolapro
mike pompeo
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi