El Messaoudi: 'Niet teleurgesteld, nog harder werken om geselecteerd te worden'

sport
1
13 nov 11:44
Optreden namens de hoofdmacht van de Marokkaanse bond deed FC Groningen's Ahmed El Messaoudi tot nu toe twee keer.
De eerste keer dat de nu 24-jarige middenvelder neerstreek op Marokkaanse gronden dateert van maart 2015, toen maakte hij onder toenmalig bondscoach Badou Zaki zijn eerste minuten namens #TeamMarokko (red. 0-1 verlies tegen Uruguay, vriendschappelijk). Sindsdien viel de voormalig contractspeler van KV Mechelen continu buiten de boot onder diens opvolger Hervé Renard, tegen ieders verrassing in was het nieuwkomer Vahid Halilhodžić die hem weer van een uitnodiging voorzag, met zelfs speelminuten als gevolg (red. 2-3 Gabon, vriendschappelijk). 

'Focus ligt op FC Groningen, zal hier harder moeten werken om weer bij het nationale elftal te komen'
In gesprek met Voetbal International heeft de voormalig contractspeler van Lierse SK én Standard Luik het ook over zijn nog prille carrière als Marokkaans-international. Dat hij de vorige interlandperiode wel in de plannen voorkwam van de 67-jarige Bosnier en nu niet maakt El Messaoudi des te meer strijdvaardiger, zo tekent hij op tegenover het eerder genoemde medium: ,,Heb alleen de eerste helft tegen Gabon gespeeld. Het is natuurlijk mooi en ook een eer om voor je land uit te komen, maar heel teleurgesteld ben ik niet dat ik geen uitnodiging heb gekregen. Mijn focus ligt op FC Groningen en ik zal nog harder moeten werken om weer bij het nationale elftal te komen.''

In competitieverband heeft de middenvelder tot nog toe drie assists achter zijn naam staan, dit voor een debuutseizoen in de hoogste voetbalafdeling van Nederland. 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
ahmed el messaoudi
fc groningen
eredivisie
team marokko
vahid halilhodžić
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
europa league
wydad
israel
afc ajax
raja
hakim ziyech
ziyech
championsleague
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi