Morocco Mall binnenkort ook in Rabat en Marrakech

lifestyle
0
13 nov 12:09
Morocco Mall in Casablanca is het op één na grootste winkelcentrum van Afrika.
De Aksal Group zal haar plannen voor Morocco Mall Marrakech en Morocco Mall Rabat bekend maken tijdens de International Trade Fair voor commercieel onroerend goed (MAPIC). De beurs vindt plaats van 13 tot en met 15 november in het Franse Cannes. Op de beurs komen zo'n 8.500 deelnemers af.

Aksal zal haar plannen voor de twee nieuwe locaties presenteren aan meer dan 2.000 retailers en investeerders. Prestigieuze merken hebben al 40% van de commerciële ruimtes van de twee nieuwe winkelcentra gereserveerd, meldde nieuwsdienst Le360.

Salwa Idrissi Akhannouch, CEO van de Marokkaanse Aksal-groep, wil de "consumentenervaringen democratiseren" en tegelijkertijd de "economische en sociale vooruitgang in Marokko ondersteunen". In 2017 opende Akhannouch het winkelcentrum Ibn Battouta in Tanger. Het winkelcentrum beslaat bijna 8.500 vierkante meter aan commerciële ruimte en zorgde voor 300 nieuwe banen.


Akhannouch lanceerde zelf in 2017 haar eigen make-up-lijn 'Yan & One'. De exclusieve Marokkaanse schoonheidslijn zal zelf ook vestigingen hebben in de twee nieuwe winkelcentra.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
rabat
casablanca
marrakech
morocco mall
salwa idrissi akhannouch
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
europa league
afc ajax
islamofobie
bangladesh
wydad
moslimhaat
genocide
botolapro
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi