'Zamalek SC beleeft weinig plezier aan Boutaïb, spits moet onder het mes'

sport
0
13 nov 15:58
Sinds zijn komst in januari wil het avontuur in de Egyptische Premier League nog niet echt vlotten voor de 24-voudig international.
Waar voor dit nog lopende seizoen de teller blijft steken op slechts vijf officiële optredens kan Zamalek SC voorlopig geen beroep doen op de inmiddels 32-jarige Khalid Boutaïb. De man die tot voor kort nog in de Turkse Süper Lig was te bewonderen in de kleuren van Yeni Malatyaspor moet als gevolg van een kwetsuur aan zijn knie onder het mes. Het Egyptische Yalla Kora meldt dat de aanvaller zich onlangs in Duitsland liet onderzoeken, daar waar dus werd vastgesteld dat alleen een operatie de blessure kan verhelpen. De verwachting is overigens wel dat de centrumspits binnen afzienbare tijd weer kan aansluiten bij de selectie.

'Boutaïb heeft weinig geïmponeerd, Zamalek SC denkt aan winters vertrek'
Zoals gezegd heeft de voormalig contractspeler van onder andere RC Strasbourg en GFC Ajaccio nog weinig kunnen imponeren bij de nummer twee van die competitie. Het vorige seizoen kwam de Marokkaans-international uit op vier treffers en een assist uit elf competitiewedstrijden, voor de huidige jaargang heeft Boutaïb tot op heden nog geen productieve bijdrage kunnen leveren aan het elftal van de Servische Milutin Sredojević. 

Bij Zamalek SC ligt de speler in kwestie nog tot medio 2022 vast, de geruchten van de afgelopen periode laten echter blijken dat een voortijdig afscheid vanuit de club niet wordt geschuwd. Gesproken wordt er al over de aankomende transferwindow waarbij competitiegenoot en tevens lijstaanvoerder Pyramids FC één van de gegadigden is om de aanvaller in te lijven. Photocredit: Kooralife.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
khalid boutaïb
zamalek sc
premier league
operatie
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afc ajax
wydad
hakim ziyech
frankrijk
raja
fc twente
botolapro
rabat
assist
corruptie
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi