Tanger: 12 jaar cel voor Franse pedofiel

marokko
2
14 nov '19
De advocaat van de verdachte dat zijn cliënt onschuldig is omdat hij geen geslachtsdeel heeft

Het hof van beroep van Tanger heeft een Franse pedofiel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar wegens het seksueel misbruiken van een minderjarige jongen. De man werd in mei gearresteerd in gezelschap van een kind in een appartement in Tanger. De jongen verklaarde op 14 mei dat de Fransman hem gezoend en betast had.

De 61-jarige beklaagde, L. Remy, ontkende de aanklacht en zei dat hij de jongen thuis had uitgenodigd voor een diner nadat het straatarme kind hem in de supermarkt langdurig smeekte om geld om eten te kopen. De verdediging van de verdachte vertelde dat zijn cliënt geen geslachtsdeel had en benadrukte dat op het moment dat de politie zijn appartement doorzocht er ook geen seksspeeltjes aanwezig waren.

Het Openbaar Ministerie eiste een gevangenisstraf van 20 jaar en beargumenteerde dat de verdachte de sociale status van de minderjarige uitbuitte om zijn homoseksualiteit in praktijk te brengen. Ook had de verdachte ongewoon nauwe banden met kinderen in Turkije en Egypte, bleek uit aangetroffen foto's van de Fransman.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
tanger
pedofiel
fransman
arrestatie
kindermisbruik
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?