Transfer Talks: 'Amrabat valt in de smaak, ook bij Lazio Roma'

marokko
0
14 nov '19
Het lijstje gegadigden wordt met de dag langer, Sofyan Amrabat heeft met competitiegenoot Lazio Roma nog een geïnteresseerde uit de Serie A.

Dat de 23-jarige middenvelder zich zo goed revancheert op de Italiaanse velden is menigeen niet onopgemerkt gebleven, zo ook de formatie die hem tijdelijk overnam van diens contractclub Club Brugge. De eindverantwoordelijke van Hellas Verona, de Kroaat Ivan Jurić, gaf eerder al te kennen een mogelijke definitieve versterking te zien in de Marokkaans-international. Bekend is ook dat de promovendus afgelopen zomer een koopoptie overeenkwam met Club Brugge, onduidelijk is alleen voor welk minimumbedrag die optie gelicht kan worden. Echter bestaat nu dus ook het gevaar dat andere formaties zich melden bij de club die al sinds jaar en dag acteert in de Jupiler Pro League.

Uitgaande van waar het supportersmedium SoloLaLazio.it mee komt lijkt Amrabat uit te kunnen kijken naar op termijn concreet Lazio Roma. De huidige nummer drie van die competitie zou zelfs verlangen naar nog een andere kracht van 'I Mastini'. Naar verluidt, zo onderschrijft het eerdergenoemde medium, vallen zowel Marash Kumbulla als Amrabat in de smaak bij de titelkandidaat. Het daadwerkelijk losweken van beide spelers zou echter pas tegen het einde van het seizoen plaats gaan vinden, voor de komende transferwindow acht men de kans klein dat hun club medewerking gaat verlenen. 

Photocredit: Tuttomercatoweb.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
sofyan amrabat
hellas verona
lazio roma
serie a
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?