Lekjaa verontwaardigd: 'Hebben tot nu toe niets van een bevestiging ontvangen'

sport
25
14 nov 16:47
Abderazzak Hamdallah hield het onlangs voor gezien bij #TeamMarokko, voor de Marokkaanse bond is zijn veelbesproken besluit echter nog niet officieel.
In gesprek met het Saoedische Arriadiyah vertelt de inmiddels 49-jarige preses mee te hebben gekregen dat de spits van Al-Nassr zich definitief niet meer beschikbaar stelt voor de hoofdmacht van zijn bond. Echter valt Faouzi Lekjaa over het feit dat de 28-jarige centrumspits het tot op heden nog niet formeel heeft afgedaan bij de bond. De man die al sinds jaar en dag met de scepter zwaait in Rabat, daar waar de FRMF zetelt, hoopt opheldering te krijgen van de spits om wie al geruime tijd veel om te doen was. ,,We hebben tot op heden nog niets van hem mogen ontvangen. Hij zou me normaal gesproken even moeten contacten, wil namelijk wél helder hebben wat zijn beweegredenen zijn om uiteindelijk deze keuze te maken.''

Zoals bekend besloot de speler in kwestie, na veel bombarie, om het voor gezien te houden bij 'de Leeuwen van de Atlas'. Net zoals de bondsvoorzitter niet op de hoogte is van wat er precies speelde, zo laat hij tot op heden ook pers en publiek in het duister tasten over zijn wat je kan noemen 'onomkeerbare keuze'. Uitkomen voor #TeamMarokko deed Hamdallah tot aan juni van dit kalenderjaar in totaal dertien keer, gedurende deze optredens was de voormalig speler van onder andere FK Aalesunds én het Qatarese Al-Rayyan goed voor zeven treffers. 

Photocredit: AFP
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
faouzi lekjaa
abderazzak hamdallah
team marokko
frmf
al nassr
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
israel
afc ajax
europa league
hakim ziyech
genocide
wydad
myanmar
gambia
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi