Transfer Talks: 'Wydad slaat slag met aantrekken voormalig AS Monaco-sluitpost'

sport
0
14 nov 20:23
De nog maar 20-jarige Yanis Henin zou zelfs door moeten gaan als concurrent voor de eerste keus onder de lat bij Wydad Casablanca, Ahmed Reda Tagnaouti.
Uitgaande van waar The Moroccan Ball onlangs mee op de proppen kwam, lijkt de ploeg van eindverantwoordelijke Zoran Manojlovic met succes beroep te hebben gedaan op de transfervrije doelman. Opgeleid bij de club uit het vorstendom verkeert Henin al sinds afgelopen zomer zonder de formatie, uitkomen voor de hoofdmacht van zijn voormalige werkgever deed de doelman gedurende zijn dienstverband daar niet. De vorige jaargang was zijn optreden in het Stade Louis II beperkt tot vijf affiches in de UEFA Youth League, het Europese eindtoernooi voor de U19-lichting waar hij in totaal negen doelpunten moest incasseren en één keer een cleansheet aan overhield. 

Het eerder genoemde medium meldt dus wel dat de speler in kwestie uit kan kijken naar een voor hem serieuze rol in de Marokkaanse competitie Botola Pro. Waar het tot nu toe Tagnaouti was diee steevast aan de aftrap verscheen, zou Henin een serieuze concurrent zijn voor de bij #TeamMarokko tijdelijk verbannen international. Photocredit: (@AS_Monaco) Twitter
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
yanis henin
wydad casablanca
as monaco
transfervrij
botola pro
jeugdproduct
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
wydad
saudi professional league
afc ajax
hakim ziyech
cafchampionsleague
champions league
botolapro
rabat
nasser bourita
vrijhandelsovereenkomst
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi