UPDATE: FRMF legt El Hilali zware schorsing op voor rode kaart tegen Wydad

sport
1
14 nov '19
RS Berkane middenvelder Bakr El Hilali is zwaar gestraft door de Marokkaanse voetbalbond na zijn rode kaart tegen Wydad Casablanca.

RS Berkane speelde afgelopen zondag de competitiewedstrijd tegen Wydad Casablanca die met 1-0 gewonnen werd door de ploeg van Tarik Sektioui. De middenvelder kreeg in de 68e minuut een gele kaart voor het simuleren van een blessure en tijdrekken en moest na een blessurebehandeling naar de kant. De ex-speler van Wydad werd hierop bekogeld met plastic flesjes door de thuispubliek en trapte uit woede een flesje in de richting van de assistent-scheidsrechter. Hierop besloot de scheidsrechter hem een tweede gele kaart te geven en kon de middenvelder vroegtijdig vertrekken. 

Nadat zijn club RS Berkane maandag besloot om de speler disciplinair te straffen met een geldboete en een schorsing van twee wedstrijden, deed de voetbalbond daar vandaag nog een schepje bovenop. De FRMF heeft de speler een geldboete opgelegd van 10.000 dirham (circa 1000 euro) en mag de speler van RS Berkane zes competitiewedstrijden niet meedoen. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
elhilali
rsb
berkane
wydad
casablanca
botolapro
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi