#TeamMarokko speelt doelpuntloos gelijk tegen zwak Mauritanië

sport
155
15 nov 22:14
#TeamMarokko kwam vanavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen een uiterst zwak Mauritanië.
De Atlasleeuwen traden vanavond in Complexe Moulay Abdallah in Rabat aan tegen Mauritanië in het kader van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2021. Marokko begon sterk aan de wedstrijd en creëerde in de openingsfase enkele mogelijkheden die niet werden benut door aanvaller Youssef En-Nesyri. In de eerste helft waren vooral Achraf Hakimi en de aanvoerder van vandaag Hakim Ziyech bedrijvig en kwam het meeste gevaar vooral van de linkerkant. 

Hakim Ziyech was na een kwart wedstrijd dichtbij een doelpunt via een vrije trap op de rand van de zestien en zag iets later een schot in de linkerhoek knap gepareerd worden door de doelman. 
De tegenstanders vielen nauwelijks aan en waren meer bezig met tijdrekken en het simuleren van blessures en gingen hier na rust mee verder. In de tweede helft kreeg Marokko genoeg kansen via Youssef En-Nesyri en de ingevallen Alioui, maar was men slordig in de afronding. 

In de laatste twintig minuten bracht Vahid Halilhodzic aanvallers Rachid Alioui, Youssef El Arabi en Soufiane Boufal binnen de lijnen, maar kon men geen doelpunt forceren. Marokko weet weer dus weer geen indruk te maken in een thuiswedstrijd en reist men morgen af richting Burundi waar het dinsdag de tweede groepswedstrijd speelt. 

In groep E gaat Centraal-Afrika aan kop met drie punten na een 2-0 thuisoverwinning tegen Burundi afgelopen woensdag. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokko
mauritanie
afrikacup2021
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
israel
genocide
myanmar
afc ajax
bangladesh
gambia
internationaal gerechtshof
aung san suu kyi
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi