Geruchtenmolen: 'Halilhodžić ontvangt ontslagbrief bij puntverlies in Burundi'

marokko
27
17 nov '19
Alles minder dan een zege moet de 67-jarige Bosniër bekopen met een per direct ontslag bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF.

De man die met een slordige €80.000 per maand drukt op de begroting van de bond krijgt bij Burundi zijn allerlaatste kans, wil de voormalig keuzeheer van onder andere LOSC Lille, Japan én FC Nantes niet voortijdig de laan uit worden gestuurd. Na het teleurstellende 0-0 gelijkspel tegen Mauritanië zou bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa - uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media - deze op handen zijn de consequentie hebben toegedicht aan Vahid Halilhodžić. Puntverlies wordt, of het nou een gelijkspel of nederlaag betreft, wordt afgedaan met een onmiddellijke stopzetting van de samenwerking met de nu al bekritiseerde oefenmeester. 

Wel wordt gesteld dat men dan diep in de buidel zou moeten tasten. Onder andere het doorgaans goed ingevoerde 11Lions.nl weet te melden dat er dan zo'n €240.000 mee gemoeid zal gaan, wil men Halilhodžić bondscoach af maken. Zoals gezegd krijgt #TeamMarokko dus aankomende dinsdag Burundi voor de keuze, de huidige nummer 143 op de FIFA Ranking. Plaats van handeling voor dit treffen is het Stade Prince Louis Rwagasore, te Bujumbara. 

Wedstrijdgegevens Burundi - #TeamMarokko (tweede groepsduel kwalificatiereeks Afrika Cup 2021)
datum: 19/11/2019
tijd: 14:00 (Nederlandse tijd) stadion: Stade Prince Louis Rwagasore, te Bujumbara
arbitrage: Maguette N'Diaye (Senegal)
zender: beIN Sports 2HD FR (Frans)

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
vahid halilhodžić
team marokko
afrika cup 2021
fouzi lekjaa
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?