Botola Pro: HUSA Agadir zet Gamondi op straat na bekerdebacle

marokko
0
20 nov '19
Nog geen drie dagen na het zich laten ontglippen van de prestigieuze Coupe du Trône besloot Botola Pro-formatie HUSA Agadir tot een tussentijdse ingreep.

De huidige nummer twaalf van de Marokkaanse competitie Botola Pro is woensdagmiddag middels een officieel statement naar buiten getreden over het ontslag van diens eindverantwoordelijke, de 52-jarige Argentijn Miguel Gamondi. De exacte beweegreden voor dit voortijdige ontslag wordt in midden gelaten in het nogal korte communiqué wat de club deelde via de eigen kanalen. Zeer waarschijnlijk is het, het logische gevolg van de gemiste bekertitel van afgelopen maandag. Toen deed tweededivisionist TAS Casablanca in een uitverkocht Stade d'Honneur in Oujda met 2-1 afstand van 'Ghazelle de Sousse'. 

Wél wordt er in het persbericht gesproken over het zo snel mogelijk aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer. Gamondi zwaaide tot vandaag liefst tweeënhalf jaar de scepter bij HUSA Agadir. Waar hij er eerst kort actief was als technisch directeur, bezigde hij zich sinds de zomer van 2017 als hoofdcoach in het Grand Stade d'Agadir. 

Photocredit: (@HUSAFootball) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
botola pro
coupe du trône
miguel gamondi
husa agadir
ontslag
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi