Botola Pro: HUSA Agadir zet Gamondi op straat na bekerdebacle

sport
0
20 nov 13:26
Nog geen drie dagen na het zich laten ontglippen van de prestigieuze Coupe du Trône besloot Botola Pro-formatie HUSA Agadir tot een tussentijdse ingreep.
De huidige nummer twaalf van de Marokkaanse competitie Botola Pro is woensdagmiddag middels een officieel statement naar buiten getreden over het ontslag van diens eindverantwoordelijke, de 52-jarige Argentijn Miguel Gamondi. De exacte beweegreden voor dit voortijdige ontslag wordt in midden gelaten in het nogal korte communiqué wat de club deelde via de eigen kanalen. Zeer waarschijnlijk is het, het logische gevolg van de gemiste bekertitel van afgelopen maandag. Toen deed tweededivisionist TAS Casablanca in een uitverkocht Stade d'Honneur in Oujda met 2-1 afstand van 'Ghazelle de Sousse'. 

Wél wordt er in het persbericht gesproken over het zo snel mogelijk aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer. Gamondi zwaaide tot vandaag liefst tweeënhalf jaar de scepter bij HUSA Agadir. Waar hij er eerst kort actief was als technisch directeur, bezigde hij zich sinds de zomer van 2017 als hoofdcoach in het Grand Stade d'Agadir. 

Photocredit: (@HUSAFootball) Twitter
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
botola pro
coupe du trône
miguel gamondi
husa agadir
ontslag
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
afc ajax
frankrijk
wydad
raja
fc twente
hakim ziyech
assist
steekpartij
den haag
grote marktstraat
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi