Transfer Talks: 'Rubin Kazan voert biedingen op voor Galatasaray's Belhanda'

marokko
0
20 nov '19
Na voormalig werkgever Montpellier HSC én de Saoedische formaties Al-Ittihad en Al-Nassr nu een Russische gegadigde voor de Marokkaans-international.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Turkse media is er één club die op de achtergrond snel werk hoopt te maken van de komst van Younès Belhanda. De in de Süper Lig weggekwijnde middenvelder pendelt al geruime tijd tussen bank en basis in bij Galatasaray, des te meer na overhoop te hebben gelegen met supporters én ploeggenoten. Waar eindverantwoordelijke Fatih Terim hem aanvankelijk het hand boven het hoofd hield, is ook die trainer de aanvaller inmiddels meer dan beu. In het voorlaatste competitietreffen met Çaykur Rizespor deed Terim hem dan ook in de ban, dit na in de stadsderby met Beşiktaş meermalen te hebben geclasht met teamgenoten. 

Nu lijkt de nummer dertien van de Russische Premjer Liga dus te hengelen naar het jeugdproduct van Montpellier HSC. Die club zou zelfs aan het opbieden zijn, dit om de speler in kwestie deze winterse transferperiode nog te kunnen verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij 'Cim Bom Bom'. Waar men eerder bot ving bij een bod van liefst €6 miljoen zou er nu aangeklopt zijn met een verhoging van €2 miljoen. 

Eerder werd al bekend dat het Saoedische Al-Nassr - werkgever van (collega-international) Nordin Amrabat én Abderazzak Hamdallah - tevergeefs zou hebben gepolst bij de leiding van de Turkse topclub. Galatasaray zou toen enkel willen verder onderhandelen bij een bieding van minimaal €10 miljoen voor de man die nog tot medio 2021 vastligt in de Turkse hoofdstad. 

Photocredit: Hespress.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray sk
süper lig
rubin kazan
premjer liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi