Boussoufa: 'Hamdallah respecteerde het strafschoppenlijstje niet, that's it' (video)

marokko
1
21 nov '19
Een belangrijk fragment uit het interview van Al Kass' ضيفنا met Mbark Boussoufa was de kwestie Hamdallah, één waar hij meer dan duidelijk over was.

Tegenwoordig vertoevend in de nog altijd lucratieve Qatar Stars League kreeg de inmiddels 35-jarige middenvelder de hoofdrol bij de Qatarese sportzender Al Kass. Daar werd de man die voorheen actief was voor onder andere Al-Shabab, Al Jazira én Lokomotiv Moskou bevraagd over tal van zaken. Over hoe het hem nu afgaat op Qatarese gronden, hoe hij terugkijkt op zijn bewogen carrière als Marokkaans-international én wat zijn verdere ambities zijn als hij z'n voetbalschoenen aan de wilgen hangt. 

Een andere belangrijke kwestie was de soap rondom de inmiddels afgezwaaide Abderazzak Hamdallah, de man die ruim een week geleden te kennen gaf zich definitief niet meer beschikbaar te stellen voor #TeamMarokko. Een keuze die volgens menigeen, nog altijd niet bevestigd door de spits zelf, gevolg is van wat zich afspeelde in aanloop naar de Afrika Cup 2019. Boussoufa weet in ieder geval te melden dat dat zeer zeker geen aanleiding hoefde te zijn voor deze veelbesproken beslissing. 

Photocredit: (@alkasschannel) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mbark boussoufa
al sailiya
al kass
team marokko
abderazzak hamdallah
hervé renard
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi