Boussoufa: 'Hamdallah respecteerde het strafschoppenlijstje niet, that's it' (video)

sport
1
21 nov 12:59
Een belangrijk fragment uit het interview van Al Kass' ضيفنا met Mbark Boussoufa was de kwestie Hamdallah, één waar hij meer dan duidelijk over was.
Tegenwoordig vertoevend in de nog altijd lucratieve Qatar Stars League kreeg de inmiddels 35-jarige middenvelder de hoofdrol bij de Qatarese sportzender Al Kass. Daar werd de man die voorheen actief was voor onder andere Al-Shabab, Al Jazira én Lokomotiv Moskou bevraagd over tal van zaken. Over hoe het hem nu afgaat op Qatarese gronden, hoe hij terugkijkt op zijn bewogen carrière als Marokkaans-international én wat zijn verdere ambities zijn als hij z'n voetbalschoenen aan de wilgen hangt. 

Een andere belangrijke kwestie was de soap rondom de inmiddels afgezwaaide Abderazzak Hamdallah, de man die ruim een week geleden te kennen gaf zich definitief niet meer beschikbaar te stellen voor #TeamMarokko. Een keuze die volgens menigeen, nog altijd niet bevestigd door de spits zelf, gevolg is van wat zich afspeelde in aanloop naar de Afrika Cup 2019. Boussoufa weet in ieder geval te melden dat dat zeer zeker geen aanleiding hoefde te zijn voor deze veelbesproken beslissing. Photocredit: (@alkasschannel) Twitter
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mbark boussoufa
al sailiya
al kass
team marokko
abderazzak hamdallah
hervé renard
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
israel
afc ajax
europa league
hakim ziyech
genocide
wydad
myanmar
gambia
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi