Botola Pro: 'Wydad Casablanca verlengt, behoudt El Kaabi tot volgende zomer'

marokko
0
21 nov '19
Club en speler kwamen een voortzetting van de huurtermijn overeen, zo ook met diens contractclub Hebei China Fortune.

Anders dan afgelopen zomer afgesproken werd lijkt Wydad Casablanca tot het einde van het lopende seizoen gewoon nog beroep te kunnen doen op de 26-jarige Ayoub El Kaabi. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Le360.ma heeft clubvoorzitter Saïd Naciri onlangs met succes door onderhandeld over de linkspoot, de huidige nummer twee van de Botola Pro kreeg zijn Chinese werkgever dus bereid hem nog een half seizoen te stallen in het Stade Mohammed V. 

De lucratieve overstap naar de Chinese Super League was de voor El Kaabi de bekroning van een uitstekende jaargang namens zijn voormalige werkgever RS Berkane. In de kleuren van die formatie bleek de linkspoot in het seizoen 2017/2018 goed voor twaalf treffers en twee assists in het Marokkaanse hoogste niveau. Daarbij kwam ook het op overtuigende wijze veroveren van de all-time topscorerstitel van de CHAN. Tijdens de gewonnen editie van 2018, gehost door Marokko zelf, ging de balvaardige aanvaller de boeken in met liefst negen treffers. 

Bij Hebei China Fortune ligt de centrumspits overigens nog tot eind 2020 vast, de club die hem voor zo'n €6 miljoen overnam van RS Berkane. 

Photocredit: Hespress.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
ayoub el kaabi
wydad casablanca
botola pro
hebei china fortune
super league
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi