Manojlovic: 'Marokkaanse voetballers moeten constanter presteren'

sport
0
22 nov '19
De Servische trainer Zoran Manojlovic nam in de zomer het stokje over van Faouzi Benzarti bij Wydad Casablanca.

De 57-jarige trainer is de avontuur aangegaan bij de Marokkaanse topclub en ziet het als een goede ervaring om trainer te zijn in Marokko, in volgens hem een van de beste competities in Afrika samen met Tunesië en Egypte. 

In een gesprek met BBC Sport vertelde de trainer over sfeer tijdens de derby tegen Raja Casablanca begin deze maand. ''De derby tussen Wydad en Raja is ongelofelijk met 60.000 supporters met een goede wedstrijd waar veel druk op staat. In mijn selectie heb ik vijf a zes spelers die het niveau in een Europese competitie zouden aankunnen, maar in het algemeen moet de Marokkaanse voetballer harder werken om constanter te presteren tijdens wedstrijden. Een speler is al gauw tevreden als hij een of twee wedstrijden goed heeft gespeeld, maar hij moet dat niveau vijf, zes of zeven wedstrijden kunnen aanhouden om zichzelf echt te kunnen ontwikkelen. 

Zoran Manojlovic treedt met zijn ploeg morgenavond aan tegen Raja Casablanca in de derby tegen Raja Casablanca en heeft in de heenwedstrijd een positief resultaat behaald door als uitspelend team met 1-1 gelijk te spelen tegen de aartsrivaal. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
manojlovic
wydad
casablanca
botolapro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi