Manojlovic: 'Marokkaanse voetballers moeten constanter presteren'

sport
0
22 nov 22:15
De Servische trainer Zoran Manojlovic nam in de zomer het stokje over van Faouzi Benzarti bij Wydad Casablanca.
De 57-jarige trainer is de avontuur aangegaan bij de Marokkaanse topclub en ziet het als een goede ervaring om trainer te zijn in Marokko, in volgens hem een van de beste competities in Afrika samen met Tunesië en Egypte. 

In een gesprek met BBC Sport vertelde de trainer over sfeer tijdens de derby tegen Raja Casablanca begin deze maand. ''De derby tussen Wydad en Raja is ongelofelijk met 60.000 supporters met een goede wedstrijd waar veel druk op staat. In mijn selectie heb ik vijf a zes spelers die het niveau in een Europese competitie zouden aankunnen, maar in het algemeen moet de Marokkaanse voetballer harder werken om constanter te presteren tijdens wedstrijden. Een speler is al gauw tevreden als hij een of twee wedstrijden goed heeft gespeeld, maar hij moet dat niveau vijf, zes of zeven wedstrijden kunnen aanhouden om zichzelf echt te kunnen ontwikkelen. 

Zoran Manojlovic treedt met zijn ploeg morgenavond aan tegen Raja Casablanca in de derby tegen Raja Casablanca en heeft in de heenwedstrijd een positief resultaat behaald door als uitspelend team met 1-1 gelijk te spelen tegen de aartsrivaal. 
© Redactie 2019
atlasleeuwen
manojlovic
wydad
casablanca
botolapro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
europa league
wydad
israel
afc ajax
raja
hakim ziyech
ziyech
championsleague
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi