'Crisisvergadering bij Wydad na uitschakeling in Mohammed VI Cup'

sport
1
24 nov '19
Wydad Casablanca werd gisteren uitgeschakeld na een heroïsche return tegen rivaal Raja Casablanca die in 4-4 eindigde.

In een bomvolle Stade Mohammed V kwam Wydad op een 1-0 voorsprong, en kwam Raja door een benutte strafschop van Mouchine Metouali op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker kwam Wydad los en wist het op een 4-1 voorsprong te komen, mede door een knappe doelpunt van international Ayoub El Kaabi. In de laatste kwartier deed Raja er alles aan om terug te komen en wist het vlak voor de reguliere speeltijd op 4-3 te komen. 

In de blessuretijd was het spits Ben Malango die een vrije trap van de zijkant op aangeven van spelmaker Mouhcine Metouali via de paal wist binnen te koppen en betekende dit de uitschakeling van Les Rouges

De uitschakeling is hard aangekomen bij de kampioen van Marokko en werd vandaag een crisisvergadering ingepland door voorzitter Said Naciri met de technische staf en de spelers. In deze vergadering werd de achtste finale van gisteravond besproken en de manier waarop dit is verlopen. Verder is er besproken wat de vervolgstappen zijn aangezien Wydad strijdt voor de nationale competitie en de CAF Champions League en aankomende zaterdag hiervoor afreist naar Algerije voor de eerste groepswedstrijd tegen USM Alger. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
wydad
casablanca
mohammedvicup
naciri
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?