Transfer Talks: Real Valladolid breekt verbintenis jeugdexponent Tuhami open

marokko
0
25 nov '19
Men is zo tevreden met de nog maar 24-jarige Anuar Tuhami dat maandagmiddag de inkt mocht opdrogen op een vernieuwd contract.

Als volledig jeugdproduct maakte de Marokkaans-international in het seizoen 2014/2015 zijn eerste opwachting namens de hoofdmacht van zijn werkgever. Vijf seizoenen later is Tuhami, ook nadat diens club zich op wist te werken naar het hoogste niveau, een onbetwiste basiskracht in het elftal van Sergio González. Waar hij de vorige jaargang liefst negentien keer aan bod kwam in La Liga, staat de teller voor het huidige seizoen tot nu toe op negen optredens. Een ontwikkeling die onlangs dus bekroond werd met het openbreken én verlengen van zijn dienstverband in het Estadio Nuevo José Zorrilla. 

Samen met ploeggenoot Toni Villa ligt de aanvaller vanaf heden dag tot in ieder geval medio 2023 vast bij de huidige nummer veertien van La Liga. Qua productiviteit liet de speler in kwestie zich tot op heden nog niet gelden, hetzelfde geldt voor het vorige seizoen. Toen was het één treffer, weliswaar tegen Real Madrid gemaakt (red. 1-4 nederlaag, La Liga), die hij op wist te leveren voor zijn formatie. 

Photocredit: (@realvalladolid) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
anuar tuhami
real valladolid
la liga
team marokko
verlenging
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?